23. mai 2006

Viimasel ajal...

...ei taha J, et keegi juures passiks, kui ta end peseb. Ilus-kena, aga hambapesu peaks aeg-ajalt üle kaema, leidis kT täna. Kui ta siis oma sellekohast arvamust avaldas, kõlas toas J kategooriline imperatiiv: "Kui sa vaadata tahad, issi, siis vaata telekat!"

Ja pesigi uhkes üksinduses oma hambaid. Isegi mina ei tohtinud vaadata. Oh hoidku küll. Eks hambaarsti juures kuuleb siis.

3 kommentaari:

Cairbre ütles ...

Osta apteegist neid punaseid hambatablette mis katu ära värvivad. Siis on pärast näha kui hästi poiss hambaid peseb. Endal ka kasulik aegajalt kontrollida. Aga privaatsust tahavad muidugi ka väikesed inimesed :)

oravake ütles ...

Muidugi tahavad, loomulik ka ju. :) Aga jõmmil on see tulnud nii üleöö - alles oli nunnuke, nüüd juba nihuke ISE ja kõva tegija, et vähe pole. Otse loomulikult on mul selle üle ainult hea meel. :)

Aga tablettide kohta - aitäh, et meelde tuletasid. Sihukesed asjad on tõepoolest olemas, peab ostma jah.

Tiina ütles ...

Aga mina ikka kontrollin, aegajalt. Vahel nad nõuavad ise, et emme-issi peseks. Pigem siis juba issi, tema on leebem.

Kui meil lasta nad omapäi hambaid pesema, siis ... Keskmik "söödab" tuubi järel tuubi kõikjale mujale kui hambaharjale. Küll on kõiksugu küürimisharjad üdini pastased, küll, lastakse hambapasta hambaharjatopsi põhja ja lastakse vesi peale. Mille mina siis avastan ise magama minnes ja eelnevalt hambaid pestes või hommikul, kui poisid on lännu ... On sahib nagu issi ütleb. Selline suslik et anna otsad.