19. apr 2006

Pärast...

...Seitsmeseid uudiseid oli mul vaid tahtmine karjuda: "See KURADI banaanivabariik!" Mis see siis on - mömm Ansip ja roolijoodikust abilinnapea Kallo, üks ajab lollimat juttu suust välja kui teine. Jõu-e-tu viha tekib, kuigi ammu peaks juba selge olema, et midagi head sealtpoolt tulemas ei ole. Tulumaks 12% ja Viru Junn. See on ju haige amööbi unenägu.

Siis juhtusin nägema (Kodulaenu) reklaami Herta Elviste ja Juhan Ulfsakiga, sain korraliku vatsatäie naerda ja tuju läks paremaks. Aga mitte piisavalt heaks.

3 kommentaari:

Tiina ütles ...

Ahh, selle tulumaksu saavad kesikud enne astmeliseks kui reformarid oma unenägu terve kambaga nägema hakata jõuavad.

Enne ilmutab end neile koorem banaanikaste .. Nad ei saa ju ühtki mõistliku ideed ellu viidud. TAhtest jääb puudu. Ainus millest kogu selle ülemise krempli koogutajatel puudu ei tule, on soov p-sse pugeda, Kama kaks siis kellele.

Tiina ütles ...

Tegelt mis ma öölda tahtsingi .. (Seep see on kui vahid jalkat ja kirjutad korraga). Õnneks nad genereerivad küll (lollusi), aga ega nad nende elluviimises just eriti tugevad ei ole. Kuigi vahel läheb kahjuks õnneks. Kahjuks.

oravake ütles ...

Ausalt, selle jama peale hakkan ma varsti astmelist tulumaksu pooldama. Aga isegi selle sisseseadmisega on kahtlusi, sest kesikud kardavad piruka juurest suuska saada ja on selle vältimise nimel valmis loobuma kõigist oma lubadustest. Tegelt on kogu see kamp üks hunnik müüdavaid nahku.