28. dets 2006

On see nüüd hea...

...või halb, aga eilsest saati on meil Digi-TV. Enne elasime kaheksa kanaliga, nüüd on neid viis korda rohkem. Mnjah. Hea meel on mul igatahes BBC Prime'i ja Mezzo üle. Aga eks ta nüüd üks nuhtlus kaelas ole. Praegugi istusin, vaatasin 3+-i pealt "Lahutatud naiste klubi" ja elasin oma madalaid instinkte välja, selmet koristada ja üleüldse käituda nagu armastav pereema. Nojah, aga mis viga looderdada, kui mees on trennis ja laps sootuks vanaema man. (Jah, suure hädaga saime poisi niikaugele, et ta nõustus end mõneks päevaks oma ringrajast lahti rebima ja E juurde minema. Mul on tööd ka vaja teha ju, aga jõmm tahab ikka, et temaga tegutsetaks - kaarte ja Aliast mängitaks, puslesid kokku pandaks jne. Paari korraliku tööpäevaga saaksin raamatu valmis, jõmmiga jupitades ei jõua aga ei puile ega maile.)

Niisiis kuulan praegu telekast midagi, mille nimi on Beautiful Instruments - vabandust blondi aju pärast, aga ma tõesti ei tea, on see raadiokanal või mis. "Raadio" all ta igatahes on. Ja sealt tuleb muusika täpselt minu hingele - praegu näiteks vana hea "Raindrops Are Falling on My Head". Suurepärane.

Aga nüüd näeb päevakava ette koristamise, söögitegemise ja tõlkimise - just selles järjekorras. Ja õhtul ehk natuke kudumist.

Ollalaa!

*valsitaktis paremale ära*

Kommentaare ei ole: