4. dets 2006

Ütle nüüd!

Kuidas see ikka nii on, et mitu asja kuhjuvad ühele päevale? Nüüd on J-l valida, kas "Pipi" või Laste Loomingu Stuudio jõulupidu. Mõlemat korraga lihtsalt ei saa, sest etendus algab kell kaks, LLS-i pidu aga kell neli. Mis sest, et Vanalinna Muusikamajas, nagu eelmiselgi aastal. Ses mõttes, et Linnahallile lähedal. Mingi valemiga ei jõua jõmm kahe tunniga etendust ära vaadata, paki tarvis etelda ja siis veel riidesse panna ning uuele peole kihutada. Nüüd on siis võimalikud variandid: kas "Pipi" ja teise peo lõpp (mis pole sugugi kindel, sest me ei pruugi ka lõpuks mitte kohale jõuda) või ei mingit Pipit ja LLS-i pidu - sellest oleks poissi kahju ilma jätta, sest nad esinevad seal ju ja eelmisel aastal oli kõik imearmas. Aga Pipist kah kahju teda ilma jätta.

Ja just nagu sellest veel vähe oleks, on tal hommikul selle aasta viimane LLS-i tund ja teoorias peaks minuke sel päeval oma sünnipäevakülalisi võõrustama.

Mitte et ma tahaksin seda teha. Nii et pole halba ilma heata: mul on mõjuv põhjus kõrvalehiilimiseks. Pealegi sai seda juba tähistatud ka. Natuke. Ette. Aga mis siis.

Ohmaeiteagikohemissellestelustniimoodisaab!!!

1 kommentaar:

Tiina ütles ...

Jajah, tuttav tunne. Meil sattus 3 pidu minutipealt samale ajale 18-ndal. No jamade jama, eriti kui lapsi kolm ja vanemaid kaks. Üks pidu tuleb ohverdada.

Oh jah.